Accessorize

Toont alle 5 resultaten

Het inmiddels zeer bekende merk Accessorize bestaat al sinds 1984 en is ontstaan in Londen. Wereldwijd heeft het merk nu al meer dan 1000 winkels. Zo vind je een winkel in o.a. Parijs, Madrid en Milaan en eigenlijk in alle grote steden van Europa. Het merk is vooral bekend geworden met accessoires zoals oorbellen, tassen en handschoenen en tegenwoordig zijn er dus ook super leuke Accessorize schoolspullen!

Accessorize agenda
Een van de meest populaire artikelen van de Accessorize schoolspullen zijn de mooie agenda’s. Een agenda is natuurlijk ook een van de belangrijkste dingen voor op school, hierin moet je alles overzichtelijk bij kunnen houden. Ook is het natuurlijk erg leuk om de agenda uit te kiezen. Ieder jaar komt het merk met 2 verschillende schoolagenda’s. De Accessorize agenda is verkrijgbaar in de verschillende varianten. Je hoeft alleen maar je favoriet uit te kiezen. De Accessorize schoolagenda is overzichtelijk, stijlvol en makkelijk mee naar school te nemen. Combineer beide agenda’s makkelijk met de overige producten van de schoollijn en je kunt zeker weten in stijl naar school!

Accessorize etui
Ook de Accessorize etuis zijn erg leuk en ook weer verkrijgbaar in 2 verschillende printjes, deze printjes komen ook terug in de bijpassende agenda’s, schriften, mappen, etc. Ook hebben de etuis verschillende vormen. Je hebt de keuze uit het Accessorize etui Fashion fancy of het etui Accessorize Sweet rond. Beide zijn ze erg kleurrijk en stijlvol en erg leuk voor meiden op bijv. de middelbare school.

De Accessorize schoolagenda, het etui, de andere Accessorize schoolspullen of je schrijfwaren e.d. bestel je erg makkelijk online in onze webshop. Wij zorgen ervoor dat alle schoolspullen netjes en snel bij je thuis bezorgd worden, zo heb je er zelf geen omkijken meer naar en kun je alles wat je nodig hebt voor school in een keer aanschaffen!