Elastomappen/opbergmappen

Toont alle 28 resultaten

Elastomappen zijn een erg handig opbergmiddel voor bijvoorbeeld je aantekeningen of je presentatie. Zoals de naam al doet vermoeden bevat de elasto map een elastiek zodat de map goed sluit en je blaadjes er niet uitvallen. Het is dus eigenlijk een afsluitbare map met elastiek.

Er is volop keuze in elastomappen die helemaal aansluiten bij jouw andere schoolspullen. Elastomappen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en afmetingen (meestal overigens geschikt voor A4 papier) en ideaal om alles op te bergen van schoolwerk dat je thuis verder moet afmaken, natuurlijk zijn ze lekker licht van gewicht, want je moet elke dag al genoeg meenemen naar school!

Elastomap karton

De meeste elastomappen zijn gemaakt van stevig karton. Doordat er aan alle zijden een flapje zit, kunnen de losse blaadjes hier niet makkelijk uitvallen. Een handige sluitelastiek zorgt voor nog meer bescherming. De elastomappen van karton zijn stevig en komen vaker voor dan de plastic elastomappen. Hier heb je dan ook volop keuze in!

Plastic elastomap

De elasto map van plastic kom je minder vaak tegen, toch is deze ook erg handig. Het voordeel is dat het harde plastic nat kan worden in tegenstelling tot karton. Ook beschadigd plastic minder snel dan karton. Simpelweg kreukt plastic niet zo snel als de kartonnen elastomap.

Welke leuke elastomap je ook kiest, de elastomap is hoe dan ook erg handig om in je bezit te hebben voor het bewaren en meenemen van je schoolwerk!

Schoolzz geeft je de mogelijkheid om al je huiswerk bij elkaar op te bergen en niks te verliezen op je fiets, in de trein of de bus! Bestel de mooie elastomap makkelijk in onze webshop, wij zorgen ervoor dat deze snel en netjes bij je thuis wordt bezorgd! Natuurlijk bieden wij ook een ruim assortiment in andere schoolspullen, zoals schoolagenda’sschriften, ringbanden en rekbare boekenkaften!