Collegeblok

Toont alle 18 resultaten

Collegeblokken

Een collegeblok is verkrijgbaar in verschillende soorten en maten, denk daarbij niet alleen aan A4 of A5 formaat, maar ook in verschillende diktes, kleuren, prints en mogelijkheden. De luxere collegeblokken, ook wel projectboeken genoemd, bevatten daarnaast ook tabbladen. Deze zijn te verplaatsen en te labelen. Zo kun je een overzichtelijke indeling maken op de manier die je zelf het prettigst vindt. Wanneer je gebruik maakt van een collegeblok heb je eigenlijk geen extra schriften nodig, omdat je voor alle vakken een apart tabblad kunt gebruiken!

Ook kun je de blaadjes in het collegeblok gemakkelijk afscheuren en bijv. opbergen in je ringband (d.m.v. de perforaties in de blaadjes) of wanneer je een bladzijde niet meer nodig hebt kun je deze gewoon verwijderen en weggooien.

Een goed collegeblok heeft mooi en stevig papier om op te schrijven, een goede kaft ter bescherming van het papier en is daarnaast natuurlijk praktisch in gebruik.

Leuke collegeblokken

Wij bieden verschillende leuke collegeblokken in verschillende mooie kleuren. Zo kun je kiezen voor een knalroze kleur of een collegeblok met een zigzag print. Natuurlijk kun je ook voor een standaard zwart collegeblok kiezen. Deze heeft een basis kleur en is makkelijk te combineren met je andere schoolspullen.

Collegeblok kopen

Heb je in onze webshop een geschikte gevonden? Dan bestel je deze super makkelijk online! Je gaat naar het collegeblok dat je mooi vindt en vervolgens plaats je deze makkelijk in je winkelmandje (samen met alle andere schoolspullen die je graag wilt bestellen), waarna je deze gemakkelijk kunt afronden door je gegevens in te vullen en de betaling te doen. Daarna krijg je van ons een mailtje met je bestelbevestiging. Wanneer je pakketje verzonden is, krijg je een mailtje van ons met daarin de track & trace code. Zo weet je precies wanneer je jouw bestelling mag verwachten!