Kaftpapier

Om je nieuwe schoolboeken goed te beschermen is het nodig om kaftpapier te gebruiken. Zo bescherm je je boeken tegen gebruikssporen zoals krassen, vlekken, inkt en slijtage. Bij Schoolzz zit je goed voor al je kaftpapier in verschillende kleuren en smaken.

Kwaliteit van kaftpapier

Het kaftpapier dat wij aanbieden is geen gewoon papier. Het is dikker en beter van kwaliteit zodat het niet zomaar scheurt. Als je je schoolboeken een jaar lang in en uit je schooltas haalt en ermee werkt, is de kwaliteit superbelangrijk. Schoolzz heeft daarom gekozen voor kaftpapier van de beste kwaliteit.

Deze kwaliteit zorgt er ook voor dat het papier netjes om een boek gevouwen kan worden. Zo zien je gekafte boeken er strak en netjes uit. Ook als je ze elke dag in en uit je schooltas haalt. Ons kaftpapier gaat lang mee zodat je het er pas aan het eind van het schooljaar hoeft af te halen.

Stel je voor dat het schooljaar gaat beginnen. Heb je al een nieuwe schoolagenda aangeschaft? Dan wil je natuurlijk ook je boeken kaften met papier dat past bij de stijl die je graag ziet. Op Schoolzz.nl hebben we kaftpapier in verschillende kleuren en stijlen. Kies het papier uit dat bij je tas of agenda past en je zit er het hele schooljaar lekker bij!

Hoe kaft je je schoolboeken met papier

Het kaften van een schoolboek is absoluut geen hogere wiskunde. Het is zelfs heel simpel. Je moet er even voor gaan zitten omdat je vaak al je boeken in één keer wil kaften. Als je er één avond of een halve middag voor vrij maakt dan kom je een heel eind.

Zorg ervoor dat je je rollen kaftpapier klaar hebt liggen. Een schaar en een rol plakband zijn ook nodig om het papier in de juiste afmeting te knippen en vervolgens vast te plakken. Knip het juiste formaat papier, leg het boek er uitgeklapt op en vouw de rand en de hoeken strak om het boek. Vastplakken in de hoeken en eventueel op andere punten en hupsakee. Klaar is kees. Zo moeilijk was dat niet toch?

Ideeën om je kaftpapier te op te leuken

Als je je boeken hebt voorzien van je favoriete kaftpapier is het leuk om het te pimpen met toffe etiketten en stickers. Deze zijn ook bij Schoolzz verkrijgbaar!

Op een etiket kun je het onderwerp van het boek schrijven, of bij welk vak het hoort, bijvoorbeeld wiskunde of biologie. Ook je naam kun je erop kwijt. Altijd handig om je boeken niet kwijt te raken. Boeken zijn duur dus het is zonde als je er één, of meer, opnieuw moet bestellen.

Wij hebben verschillende soorten etiketten in ons assortiment. Voor ieder wat wils, van Donald Duck etiketten tot etiketten met paarden, Dylan Haegens etiketten of etiketten met een voetballer erop.

Eenvoudig bestellen op Schoolzz.nl

Een rol kaftpapier bestel je heel eenvoudig en snel in onze webshop. Bestel je op werkdagen voor 15.30 uur? Dan sturen wij je bestelling dezelfde dag nog naar je toe! Ook alle andere benodigde schoolspullen (zoals een schoolagenda, etui, rekenmachines en woordenboeken) kun je makkelijk mee bestellen (superchill vanuit je luie stoel). Check ook eens onze Schoolzz checklist schoolspullen om zeker te weten dat je niks vergeten bent.

Echt geen zin om zoveel tijd kwijt te zijn aan je boeken kaften? Kijk dan eens naar ons assortiment rekbare boekenkaften. Nog makkelijker, nog sneller je boeken kaften. Succes!