Schriften voordeel

Toont alle 12 resultaten

Zijn al je schriften vol? Heb je nieuwe nodig? Begint het schooljaar weer en wil je profiteren van voordeel op je schoolspullen? Dan zit je hier helemaal goed. Schoolzz heeft een basis aanbod voordeel schriften in verschillende kleuren en helemaal niet duur. Bij Schoolzz bestel je heel eenvoudig al je schoolspullen. Niet alleen schriften, ook al je andere schoolspullen bestel je eenvoudig bij ons.

Bekijk onze:

Supervoordelige schriften

In een schooljaar ga je door heel wat schriften heen. Daarom is een extra voordelig actiepak zeker erg handig. Omdat deze bij Schoolzz supervoordelig zijn kun je er direct een aantal kopen, zodat je altijd wat extra schriften achter de hand hebt. Onze goedkope schriften zijn verkrijgbaar in verschillende varianten en verschillende kleurensets.

Multipacks, actieprijzen

Al onze schriften zijn per multipack te koop. Tegen actieprijzen. Je bestelt bijvoorbeeld een set A4 schriften met lijn, per vijf verpakt, voor minder dan vijf euro. De A5 schriften in ons assortiment zijn zelfs per tien verpakt voor minder dan vijf euro. Dat is nog eens voordeel pakken. Bestel er een aantal ineens en combineer je bestelling met andere schoolspullen om ook nog eens op de verzendkosten te besparen. Op die manier bespaar je jezelf een hoop moeite.

Schriften A4 lijn Basis kleuren

Alle soorten schriften voor een schooljaar

Ben je op zoek naar A5 schriften of A4 schriften, schriften met ruitjes of schriften met lijntjes, deze zijn allemaal verkrijgbaar in zo’n voordelige actiepak. De goedkope schriften zijn gewoon van goede kwaliteit. Al onze schriften bevatten stevig papier van 60 gram dat fijn te beschrijven is.

De goedkope wiskunde voordeel schriften hebben een ruit patroon op de pagina’s, hierbij heb je de keuze uit 5mm en 10mm ruit. Daarnaast heb je de keuze uit 2 verschillende kleuren combinaties, namelijk de basis kleuren en de vrolijke trend kleuren. De wiskunde schriften zitten per 5 stuks verpakt.

Ook de Gelinieerde schriften A4 zitten per 5 stuks verpakt en zijn verkrijgbaar in 2 kleuren combinaties. De A5 schriften zijn gelinieerd en zitten met 10 stuks in een verpakking. Ook deze schriften zijn verkrijgbaar in de 2 kleuren combinaties.

Schriften voordeel bestel je bij Schoolzz

Of je nu kiest voor A5 schriften of handige wiskundeschriften, ze zijn allemaal heel gemakkelijk te bestellen in onze webshop. Uiteraard kun je ook gebruik maken van meerdere voordeel verpakkingen, zodat je voor ieder vak een geschikt schrift hebt.

De schriften plaats je gemakkelijk in het winkelmandje, deze kun je daarna nog even controleren. De bestelling kun je afronden door je gegevens in te vullen en de betaling uit te voeren.

Daarna gaan we aan de slag met je bestelling en zorgen dat deze snel bij je wordt afgeleverd door PostNL, in de mail ontvang je van ons een track & trace code die bij jouw bestelling schriften hoort. Heb je nog vragen? Stel ze dan gerust. Neem even contact met ons, wij staan voor je klaar.