PSV

Toont alle 2 resultaten

Ben jij een die hard PSV supporter en wil jij dat aan al jouw klasgenoten laten zien? Dat kan met onze collectie PSV schoolspullen! De Philips Sport Vereniging, oftewel PSV, is van origine een sportvereniging van Philips-medewerkers. De voorloper van PSV was het Philips Elftal dat op 12 december 1910 is opgericht. Drie jaar later werd PSV opgericht op 13 augustus 1913. Naast voetbal konden er ook nog andere sporten worden beoefend. In eerste instantie konden tot 1928 alleen medewerkers van Philips lid worden van PSV. Tot de begin jaren zestig werd PSV drie keer landskampioen. In de jaren 70 werd er weer meer geïnvesteerd in PSV, met de eerste gouden periode als gevolg. De tweede gouden periode vond plaats van 1998 tot en met 2009, waarin PSV maar liefst 6 keer landskampioen werd en 12 jaar aaneengeschakeld deel nam aan de Champions League. Daarnaast heeft PSV ook enkele records op haar naam staan. Zo is bijvoorbeeld Willy van der Kuijlen (Mister PSV) met 311 competitiedoelpunten binnen de Eredivisie de topscoorder aller tijde. Daarnaast maakte Coen Dillen tijdens het seizoen van 1956 – 1957 een recordaantal van 43 doelpunten in de Eredivisie.

PSV etui

Laat jouw liefde voor de Eindhovense voetbalclub aan iedereen zien met het officiële PSV etui. Het etui heeft de iconische rood-witte clubkleuren en het clublogo. Daarnaast staat de zin “Eendracht maakt macht” uit het clublied op deze PSV etui. Het rechthoekige etui met ritssluiting biedt veel ruimte voor al jouw schoolspullen, zoals markeerstiftenpennenpotlodenpassers en scharen.

PSV schoolagenda

Complimenteer jouw PSV etui met de enige echte PSV schoolagenda. In deze agenda staan vele leuke feitjes, weetjes en foto’s van jouw favoriete voetbalclub. De agenda is stevig door de gebonden rug en harde kaft. Je kan al jouw huiswerk overzichtelijk opschrijven, omdat elke week op twee pagina’s is ingedeeld.

Ben jij een trotse fan van PSV en wil jij dit aan iedereen op school laten zien? Wacht dan niet langer en bekijk snel onze PSV Schoolspullen.