Klantenservice

Op deze pagina vindt je alle belangrijke informatie over het bestellen, betalen en het verzenden van je bestelling. Heb je een vraag en het antwoord staat hier niet bij? Stuur dan een e-mail met je vraag naar info@schoolzz.nl. Wij reageren hier zo snel mogelijk op.

Prijzen

Alle prijzen zijn inclusief BTW.

Order plaatsen

Je plaatst snel en eenvoudig je order op schoolzz.nl. Vanuit de Winkelwagen ga je door naar Afrekenen. Indien je al een Account (login) hebt kun je deze invoeren, anders vul je onder andere je aflevergegevens in. Je bestelling is geplaatst en je wordt doorverwezen naar de betaalsite van je bank om de betaling veilig af te ronden.

Verzendkosten

Wij werken met standaard bedragen voor verzending. Hierbij maken wij onderscheid per afleverland. Zie schema hieronder:


  Levering binnen Nederland
  Orderbedrag                 Verzendkosten               
  € 0,- tot € 50,-  € 4,95
  Vanaf € 50,-  Gratis

  Levering België
  Orderbedrag              Verzendkosten               
  € 0,- tot € 150,- € 10,00
  Vanaf € 150,-  Franco

Betaling

Wij maken gebruik van Buckaroo. Een professionele en veilige specialist in online betalen. Je kunt onder andere kiezen uit iDEAL, KBC/CBC (Belgie), ApplePay of creditcard (VISA en Mastercard). Bij betaling via een creditcard vindt de belasting pas achteraf plaats, na ontvangst van de producten. Zodra de betaling succesvol is afgerond worden wij hiervan direct op de hoogte gebracht. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk overgaan tot uitleveren. Wij streven er naar om de bestelling nog de volgende werkdag te bezorgen.

Scholierenpas Scholierenpas

Het is ook mogelijk om je bestelling te betalen met de Scholierenpas. Als je een bestelling betaalt met deze Scholierenpas, dan is retourneren helaas niet mogelijk. Je kunt ze wel ruilen tegen andere schoolspullen. Let er wel op dat je dan zelf de retourkosten dient te betalen en er dan opnieuw verzendkosten in rekening worden gebracht voor de nieuwe artikelen. Zorg dus dat je vooraf de juiste schoolspullen besteld.

Wil je afrekenen met de Scholierenpas, Selecteer deze dan bij het afrekenen en kies de juiste giftcard. Heb je problemen tijdens het afrekenen met de Scholierenpas, stuur ons dan een e-mail: info@schoolzz.nl. Wij nemen dan binnen 2 werkdagen contact met je op. 

Check vooraf eerst even je saldo op www.scholierenpas.com/, heb je te weinig saldo voor je bestelling, dan kun je dit bijbetalen via ideal of een andere betaalmethode (zie hierboven). Dit dien je meteen te doen bij je bestelling, zorg dus dat je hier op voorbereidt bent, anders is het saldo van je giftcard afschreven en wordt de order niet afgerond. Mocht dit fout gaan, dan kunnen wij dit niet meer oplossen.

SchoolSpullenPas Schoolspullenpas

Het is ook mogelijk om je bestelling te betalen met de SchoolSpullenPas. Als je een bestelling betaalt met deze SchoolSpullenPas, dan is retourneren helaas niet mogelijk. Je kunt ze wel ruilen tegen andere schoolspullen. Let er wel op dat je dan zelf de retourkosten dient te betalen en er dan opnieuw verzendkosten in rekening worden gebracht voor de nieuwe artikelen. Zorg dus dat je vooraf de juiste schoolspullen besteld.

Wil je afrekenen met de SchoolSpullenPas, Selecteer deze dan bij het afrekenen en kies de juiste giftcard “SchoolSpullenPas”. Heb je problemen tijdens het afrekenen met de SchoolSpullenPas, stuur ons dan een e-mail: info@schoolzz.nl. Wij nemen dan binnen 2 werkdagen contact met je op.

Check vooraf eerst even je saldo op www.departicipas.nl/schoolspullenpas/, heb je te weinig saldo voor je bestelling, dan kun je dit bijbetalen via ideal of een andere betaalmethode (zie hierboven). Dit dien je meteen te doen bij je bestelling, zorg dus dat je hier op voorbereidt bent, anders is het saldo van je giftcard afschreven en wordt de order niet afgerond. Mocht dit fout gaan, dan kunnen wij dit niet meer oplossen.

KindPas  Kindpas

Het is ook mogelijk om je bestelling te betalen met de KindPas. Als je een bestelling betaalt met deze KindPas, dan is retourneren helaas niet mogelijk. Je kunt ze wel ruilen tegen andere schoolspullen. Let er wel op dat je dan zelf de retourkosten dient te betalen en er dan opnieuw verzendkosten in rekening worden gebracht voor de nieuwe artikelen. Zorg dus dat je vooraf de juiste schoolspullen besteld.

Wil je afrekenen met de KindPas, Selecteer deze dan bij het afrekenen en kies de juiste giftcard “KindPas”. Heb je problemen tijdens het afrekenen met de KindPas, stuur ons dan een e-mail: info@schoolzz.nl. Wij nemen dan binnen 2 werkdagen contact met je op.

Check vooraf eerst even je saldo op www.departicipas.nl/kindpas/, heb je te weinig saldo voor je bestelling, dan kun je dit bijbetalen via ideal of een andere betaalmethode (zie hierboven). Dit dien je meteen te doen bij je bestelling, zorg dus dat je hier op voorbereidt bent, anders is het saldo van je giftcard afschreven en wordt de order niet afgerond. Mocht dit fout gaan, dan kunnen wij dit niet meer oplossen.

(Herlaadbare) ParticiPas  Participas

Het is ook mogelijk om je bestelling te betalen met de (herlaadbare) ParticiPas. Als je een bestelling betaalt met deze ParticiPas, dan is retourneren helaas niet mogelijk. Je kunt ze wel ruilen tegen andere schoolspullen. Let er wel op dat je dan zelf de retourkosten dient te betalen en er dan opnieuw verzendkosten in rekening worden gebracht voor de nieuwe artikelen. Zorg dus dat je vooraf de juiste schoolspullen besteld.

Wil je afrekenen met de ParticiPas, Selecteer deze dan bij het afrekenen en kies de juiste giftcard “ParticiPas”. Heb je problemen tijdens het afrekenen met de ParticiPas, stuur ons dan een e-mail: info@schoolzz.nl. Wij nemen dan binnen 2 werkdagen contact met je op.

Check vooraf eerst even je saldo op www.departicipas.nl/herlaadbare-participas/, heb je te weinig saldo voor je bestelling, dan kun je dit bijbetalen via ideal of een andere betaalmethode (zie hierboven). Dit dien je meteen te doen bij je bestelling, zorg dus dat je hier op voorbereidt bent, anders is het saldo van je giftcard afschreven en wordt de order niet afgerond. Mocht dit fout gaan, dan kunnen wij dit niet meer oplossen.

 

Verzending

Bestel je op werkdagen voor 15:30 uur en hebben wij de betaling ook voor 15:30 uur ontvangen, dan wordt de bestelling nog dezelfde dag verzonden.
Normaal gesproken ontvang je (binnen Nederland) de bestelling de volgende dag via PostNL.

NIEUW: Ophalen bij ons magazijn in Veldhoven

Sinds kort is het ook mogelijk om je bestelling op te halen in Veldhoven. Wij zorgen dat je bestelling klaar ligt bij het PostNL Postkantoor, Pleintjes 80, 5501 EB Veldhoven. Zo bespaar je verzendkosten en kun je je bestelling snel in ontvangst nemen. Bestel je voor 15.30uur dan kun je je bestelling de volgende dag vanaf 10.00uur ophalen in Veldhoven. Daarnaast is bij deze optie ook mogelijk om pas te betalen bij het ophalen van je bestelling.

Track & Trace

Zodra wij je bestelling daadwerkelijk versturen ontvang je van ons altijd een mailaankondiging. Afhankelijk van de grootte van het pakket, sturen wij je bestelling via de post (brievenbuspost) of met de pakketdienst. Als wij via de pakketdienst leveren, dan ontvang je ook het Track & Trace nummer van PostNL. Hierdoor kunt je zelf achterhalen waar de bestelling zich bevindt en wanneer de bestelling bij jou wordt aangeboden/afgeleverd.

Garantie

Op alle producten is de wettelijke garantie van toepassing is. Dit wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Heeft u hierover vragen neemt u dan gerust contact op met ons.

Herroepingsrecht

Graag wijzen wij u erop dat u gebruik kunt maken van het Europese modelformulier voor herroeping. U kunt dit formulier downloaden om hier gebruik van te maken. Tevens kunt u dit formulier aanvragen via email (info@schoolzz.nl).

Klachten

Indien u klachten heeft inzake de producten of de dienstverlening van Schoolzz.nl dan vernemen wij dit graag. Wij zullen u in ieder geval binnen 14 dagen een inhoudelijk reactie geven op uw klacht. U kunt uw klacht bij voorkeur kenbaar maken via email: info@schoolzz.nl.

Retouren

Heb je producten besteld via onze webshop en ontvangen, maar wil je deze retourneren? Informeer ons, we zullen je ook dan snel helpen. Dit geldt ook voor alle opmerkingen en klachten die je mogelijk hebt.
Om retouren goed en snel af te kunnen handelen vragen we je onderstaande door te lezen.

Retourvoorwaarden:

  1. Beschadigingen en/of gebruikssporen kunnen een reden zijn om kosten bij u in rekening te brengen.
  2. Goederen dienen altijd goed verpakt te worden, om transportschade te voorkomen
  3. De verzendkosten voor de retourzending krijgt u alleen gecrediteerd als schoolzz.nl verantwoordelijk is voor de fout en/of het probleem en wanneer de producten in een gedegen verpakking zijn teruggestuurd.

Checklist retourprocedure

Controleer de volgende punten voor u uw bestelling aan ons retourneert:

  • De retourzending is gemeld binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling. Bij voorkeur maakt u uw retourzending kenbaar via info@schoolzz.nl. U kunt ons ook bellen of schriftelijk informeren over uw retourzending.
  • De retourzending voldoet aan de retourvoorwaarden (zie bovenstaand)
  • Je hebt een kopie van de factuur bijgevoegd bij de zending
 

Wij zullen het aankoopbedrag uiterlijk binnen 14 dagen terugbetalen. Deze termijn start op het moment dat u aangeeft het product te willen retourneren. Wij streven er echter naar om dit binnen 3 werkdagen terug te betalen nadat we de retour ontvangen hebben. Indien de order gratis is verzonden en het orderbedrag wordt na de retouren lager dan € 50,-, dan zullen de verzendkosten a € 4,95 alsnog worden verrekend met de retourkosten.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op.https://www.departicipas.nl/herlaadbare-participas/