Dopper

DOPPER WATERFLESSEN KOOP JE BIJ SCHOOLZZ.NL

Waterflessen van Dopper zijn enorm handig om altijd bij je te hebben, op school maar ook als je gaat sporten: gehydrateerd blijven is voor iedereen belangrijk. En gelukkig hebben wij in Nederland goed drinkwater, dus rondzeulen met een plastic flesje water is eigenlijk onnodig. Een drinkfles van Dopper is een uitkomst. In ons assortiment vind je een verschillende kleuren en ook handige sportcaps. De Dopper waterfles nodigt uit tot water drinken, en als dat ook nog eens milieubewust kan: twee vliegen in één klap!

BETER MILIEU, GOED BEZIG!

Je bent vast wel bekend met het fenomeen ‘plastic soup’. Al het plastic zwerfafval wat in de oceaan terecht komt en zo een soort schadelijke soep van plastic vormt. De giftige stoffen die vrijkomen uit de degradatie van het plastic zijn schadelijk voor mens en natuur. Doordat de Dopper waterfles te hergebruiken en makkelijk schoon te maken is, heb je geen wegwerpflesjes water meer nodig. Door minder plastic te gebruiken draag je dus bij aan een betere wereld.

Natuurlijk is dit al een zeer groot pluspunt op zich, maar ook voor jou persoonlijk biedt de Dopper fles voordelen. In tegenstelling tot het standaard plastic wegwerp waterflesje, bezit de Dopper geen schadelijke stoffen en giftige weekmakers die vrij kunnen komen bij het hergebruiken van een dergelijk flesje. Daarnaast is het design van de fles enorm praktisch: de fles voelt licht aan, en past gemakkelijk in de rugtas. Ook heel handig: je kunt het witte gedeelte van de fles losschroeven en omkeren, waardoor je meteen een drinkbekertje bij de hand hebt.

 

Bestel de dopper mee met je schoolartikelen!