Schriften harde kaft

Toont alle 34 resultaten

Ben je op zoek naar een schrift met harde kaft? Wij bieden verschillende schriften met harde kaft, in diverse kleuren en diverse maten. Je kunt daarbij bijvoorbeeld ook kiezen voor een schrift met harde kaft A4, of een schrift met harde kaft A5. Een groot voordeel van een schrift met harde kaft is dat deze een stuk steviger is dan een normaal schrift en de kaft daarom ook niet kan verkreukelen, wanneer het schrift onderin je tas komt te zitten.

Schrift harde kaft A4 met lijn zwartDummyboek A4 harde kaft blanco vellen roodSchrift harde kaft A4 met lijn lime groen

Schrift harde kaft ruit

Je kunt kiezen voor een schrift met harde kaft ruit, maar ook voor een gelinieerd harde kaft schrift of een blanco variant, oftewel een dummyboek. Het schrift met harde kaft ruit is enkel verkrijgbaar in A4 formaat en je hebt hierbij de keuze uit 4 verschillende kleuren. Het schrift is ideaal voor je wiskundelessen door het 10mm ruit patroon.

Blanco boek

Een blanco boek wordt op school een dummyboek genoemd. Een dummyboek met harde kaft heeft blanco pagina’s en is bedoeld voor je tekenlessen. De harde kaft biedt een stevige bescherming voor al je mooie tekeningen. Het blanco boek is verkrijgbaar in A4 en A5 formaat en ook hierbij heb je de keuze uit 4 kleuren.

Soho harde kaft schrift lijn

Net zoals de andere harde kaft schriften, is ook het harde kaft schrift met lijntjes van het merk Soho. Een Soho harde kaft schrift lijn is verkrijgbaar in A4/ A5 formaat en de 4 verschillende mooie kleuren. Door de lijntjes in het schrift (standaard afstand) is het schrift geschikt voor vakken zoals Nederlands, Geschiedenis en Engels.

De schriften met harde kaft kun je uiteraard met elkaar combineren, zodat je voor alle vakken een geschikt schrift hebt. De harde kaft schriften bestel je makkelijk en snel in onze webshop. Wij zorgen ervoor dat deze netjes en snel bij je afgeleverd worden.