Donald Duck

Toont alle 7 resultaten

Donald Duck is een karakter dat ontworpen is door Walt Disney. De eend met matrozenpak staat bekend om zijn temperament en onhandigheid en dook voor het eerst op in het boekje ‘The Adventures of Mickey Mouse’ in 1931. Hier werd hij echter alleen genoemd en werd op de achtergrond afgebeeld, deze had echter weinig weg van de Donald Duck die wij kennen. Vanaf 1936 kreeg hij een eigen krantenstrip dat werd getekend door Al Taliaferro en geschreven door Ted Osborne. Donald Duck is echter echt bekend geworden in de filmpjes waar hij opviel door zijn opmerkingen en gedrag. Het humeur van de eend is altijd goed af te lezen aan zijn gezicht. Donald Duck is nu zo beroemd dart hij een eigen ster op de Hollywood Walk of Fame heeft!

Doland Duck agenda

Ben jij ook zo’n fan van de populaire eend? Dan zijn de Donald Duck schoolspullen natuurlijk super leuk voor jou! Ieder jaar komt er weer een nieuwe schoollijn met schoolspullen uit en ook dit jaar zijn ze weer erg leuk! Zo ook de nieuwe Donald Duck schoolagenda! Op de voorkant zie je een verbaasde Donald Duck en aan de binnenkant vind je vele grappige strips. Daarnaast is de schoolagenda erg makkelijk in gebruik en overzichtelijk ingedeeld.

Doland Duck etui

Het Donald Duck etui sluit erg mooi aan bij o.a. de schoolagenda en heeft een grappige afbeelding van de eend op de voorkant afgebeeld. Het rechthoekige model is praktisch in gebruik en heeft een stevige ritssluiting met een handig trekkoord. Aan de binnenkant biedt het etui voldoende opbergruimte voor al je teken- en schrijfspullen (zodat je misschien wel je eigen strips kunt maken). Ook een Donald Duck schrift en de Donald Duck ringband zijn erg leuk en makkelijk in gebruik.

Bestel alle Donald Duck schoolspullen makkelijk, snel en veilig in onze webshop!