Rekbare kaften

Toont alle 15 resultaten

De rekbare boekenkaft is een topuitvinding vinden wij bij Schoolzz! In plaats van uren zitten stoeien met papieren kaftpapier schuif je rekbare kaften van elastisch textiel zo om je boeken heen. En eraf halen is ook een makkie. Scheelt een hoop tijd dus lees snel verder en bestel vandaag nog!

Het gemak van de rekbare boekenkaft

Door de eenvoud waarmee je deze elastische boekenkaften gebruikt bespaar je enorm veel tijd. Wie heeft er nou zin om tijd vrij te maken voor het ouderwets kaften van schoolboeken? Niemand toch? Kaften knippen, kaften vouwen en kaften plakken? Voor je het weet scheurt zo’n kaft, en na een paar maanden school zijn de hoeken al versleten. Aan het eind van het schooljaar lijkt de kaft meer op een oude zakdoek dan op een mooie kaft om je boeken te beschermen.

Met een flexibele en rekbare kaften bespaar je dus niet alleen tijd. Ook gaan je boeken langer mee én bescherm je je boeken beter tegen een schooljaar lang gebruik.

Speciale Textieletiketten voor rekbare kaften

Normale etiketten blijven niet goed plakken op de rekbare kaften. Hiervoor zijn speciale textieletiketten verkrijgbaar. Speciaal ontworpen voor de rekbare boekenkaft! Om je boeken te voorzien van alle benodigde informatie. Verkrijgbaar in 2 kleuren:

Vergeet niet om ze meteen mee te bestellen!

Spaar geld voor andere leuke dingen

De stretchstof waarvan deze kaften zijn gemaakt is superflexibel en eenvoudig om je boeken te schuiven. Dit betekent ook dat je ze meerdere keren kunt gebruiken. Je kunt ze zelfs in de wasmachine gooien! Handig als je een keer hebt geknoeid of iemand er iets doms op heeft geschreven wat je er absoluut meteen af moet hebben.

Een afwasbare boekenkaft is dus meerdere malen te gebruiken en dus ook beter voor het milieu. Je bespaart bomen door geen papier te gebruiken, tijd door de snelheid waarmee je kunt kaften en geld omdat je er een aantal schooljaar mee doet. Met het geld dat je bespaart kun je genoeg andere leuke dingen doen. Of misschien een toffe schoolagenda kopen!

Enkele voordelen van een rekbare boekenkaft:

  • Elastisch en flexibel
  • Stof scheurt niet
  • Meerdere keren te gebruiken
  • Eenvoudig om boeken heen te schuiven
  • Afwasbaar
  • Verkrijgbaar in vele kleuren en stijlen
  • Voordelige multi-packs

Rekbare boekenkaften zijn niet oneindig rekbaar

Onze elastische boekenkaften zijn geschikt om boeken met een harde kaft te kaften tot maximaal formaat A4. Alle boeken kleiner dan A4 zijn geschikt en doordat de kaft van stretchstof is gemaakt kun je ze ook om boeken die net iets groter dan A4 zijn gebruiken. Het formaat van een vel A4 papier is ongeveer 30 x 21 centimeter. De kaften gebruiken om boeken veel groter dan A4 is niet aan te raden. Het kan voorkomen dat een elastiek te ver opgerekt wordt en daardoor niet meer goed om een boek blijft zitten. Het gevolg is dat je loopt te hannessen met kaften die er steeds voor de helft afgaan. Zit je ook niet op te wachten.

Koop een rekbare boekenkaft van Dresz

Dresz is een goed merk dat kwaliteits rekbare boekenkaften produceert. Schoolzz heeft deze kaften natuurlijk in zijn assortiment. Je bestelt ze heel eenvoudig. Zoek de boekenkaft op die je voorkeur heeft. Bijvoorbeeld een multipack met verschillende kleuren of een gewoon een losse kaft. Kies het aantal dat je nodig hebt en maak de bestelling compleet. Nog een toffe schoolagenda nodig? Ook deze bestel je in onze webshop. Eenvoudig betalen en de volgende dag al in huis.

We hebben rekbare boekenkaften ook in leuke designs. Bijvoorbeeld een army rekbare boekenkaft, een tye dye kaft of iets met graffiti of street art. Alle smaken, met voordeel en snel geleverd!

Wil je meer weten over een rekbare kaften? Geef dan een gil, of nog beter; stuur een e-mail naar onze klantenservice via info@schoolzz.nl!

Bekijk ook even de video die hieronder staat. Dat is een handige tutorial over het gebruik van onze rekbare boekenkaften. Check maar eens hoe snel dat gaat!

Ook is het mogelijk om de rekbare boekenkaften bij een boek met  zachte kaft (paperback) te gebruiken. Hiervoor dien je een stukje karton te gebruiken ter versteviging van de kaft. Zie in onderstaande video hoe gemakkelijk dit gaat.