Schoolagenda jongens

Toont alle 33 resultaten

Je zoekt een schoolagenda voor jongens. Natuurlijk shop je die bij Schoolzz. Ons assortiment schoolagenda’s is groot. Bekijk al onze agenda’s op je gemak. Bestel al je schoolspullen online, wel zo gemakkelijk en helemaal niet duur.

Een schoolagenda voor alle jongens

Een jongens agenda verschilt uiteraard van een agenda voor meisjes. Een schoolagenda voor jongens is stoer, stevig en cool. Je kunt ook kiezen voor een basic agenda. Zonder fratsen. Een simpele agenda die doet wat een agenda moet doen: je afspraken bijhouden. Wil je toch meer opvallen of ben je fan van bijvoorbeeld PSV of Donald Duck? Dan hebben wij ook de perfecte agenda voor jou.

Basic agenda jongens

Een basic schoolagenda is voor jongens en meiden hetzelfde. Een zwart of blauwe omslag, simpele opmaak van de bladzijden. Alles wat je nodig hebt zit in deze agenda’s. Je kunt er je huiswerk in bijhouden ener is ruimte voor je lesroosters, je behaalde cijfers enzovoorts. Er zijn alleen geen foto’s of illustraties in de agenda aanwezig. Dat is ook de reden dat basic schoolagenda’s bij Schoolzz goedkoper zijn dan de stoere en coole agenda’s. Dus doe er je voordeel mee.

Check je favoriete schoolagenda’s

Donald Duck agenda. Check. PSV agenda. Schoolzz heeft voor alle jongens wel een toffe schoolagenda. Niet duur, vaak zijn onze schoolagenda jongens ook nog eens afgeprijsd. Je profiteert dus van extra voordeel. Geef jezelf een schoolagenda waar je het hele schooljaar plezier van hebt.

Wat bestel je nog meer bij Schoolzz? Nou dit bijvoorbeeld:

Je kunt bijvoorbeeld een etui of een schrift uit dezelfde schoollijn meebestellen met de agenda, zodat je alles in 1 thema hebt. Vergeet ook niet even onze schoolspullen checklist te bekijken of je niks vergeten bent.

Bestel je schoolagenda voor jongens bij Schoolzz

Het plaatsen van een bestelling bij Schoolzz is erg eenvoudig, maar mocht er een probleem ontstaan of je loopt ergens tegenaan tijdens het plaatsen van je bestelling, kun je makkelijk contact met ons opnemen. Dat kan natuurlijk ook als je vragen hebt over een bepaalde schoolagenda voor jongens.

Ben je benieuwd naar ervaringen van klanten die jou voorgingen? Je kunt reviews teruglezen op de beoordelingssite Kiyoh. Hier mag je ook zelf een review achterlaten, dat stellen we zeer op prijs.