Ajax

Toont alle 3 resultaten

Natuurlijk wil jij rondlopen met Ajax schoolspullen! AFC Ajax is de Nederlandse voetbalclub uit Amsterdam. Ajax behoort tot de 3 topclubs in Nederland. De clubkleuren rood en wit komen terug in de Ajax schoolspullen. Met de schoolspullen van Ajax laat jij zien tot welke voetbalclub jij hoort! Zorg ervoor dat je de Ajax schoolspullen koopt bij Schoolzz, zo weet je zeker dat jij met stoere schoolspullen rondloopt.

Laat zien dat je Ajax supporter bent met de Ajax schoolspullen
Ajax schoolspullen zijn verkrijgbaar bij Schoolzz. De nieuwe schoolagenda ligt weer voor jou klaar. De schoolagenda is handig ingedeeld met op 1 pagina 7 dagen. Zo heb je plaats genoeg om al jouw huiswerk op te schrijven. De agenda is ook voorzien van foto’s van Ajax en informatie over de spelers.

Op Schoolzz.nl bestel je al jouw schoolspullen.
Zorg dat je klaar bent voor het nieuwe schooljaar en bestel al je schoolspullen bij Schoolzz. Bij Schoolzz koop je de Ajax agenda, Ajax etui, Ajax kaftpapier, Ajax schrift en allerlei andere Ajax schoolspullen. Maar je kunt er ook voor kiezen om schoolspullen of schoolagenda’s in een ander thema te kopen. Wij hebben ook vele andere merken voor stoere jongens en meiden waaronder replay, voetbal, playstation en nog veel meer. Schoolzz heeft het grootste schoolspullen assortiment, keuze genoeg dus!

Ready voor het nieuwe schooljaar?
Bestel jouw schoolspullen lekker makkelijk online! Wij zorgen ervoor dat je de nieuwe spullen snel in huis hebt. Schoolzz heeft zelfs een checklist zodat je kunt checken of je alles hebt voordat het nieuwe schooljaar begint. Schoolzz biedt de beste service, bij vragen of opmerkingen kun je altijd contact met ons opnemen en dan helpen we je graag verder.