Schoolagenda Basic

Toont alle 18 resultaten

Goedkope schoolagenda

Op school heb je natuurlijk een agenda nodig! Je hebt daarbij een ruime keuze in verschillende soorten, verschillende prints en verschillende merken. Je kunt echter ook kiezen voor een basic schoolagenda, met een rustige vormgeving en een standaard indeling. Een voordeel van deze agenda’s is dat deze geen afleiding biedt en dat je voldoende schrijfruimte hebt voor het noteren van al je huiswerk en schoolwerk. Een ander voordeel van een neutrale schoolagenda is dat dit ook vaak een goedkope schoolagenda is! Ook bij de standaard agenda’s heb je de keuze uit verschillende kleurtjes. Zo kun je kiezen voor een vrolijke blauwe kleur, maar kun je ook kiezen voor een basic zwarte kleur.

Neutrale schoolagenda

Je kunt de basic schoolagenda 2024-2025 bestellen in verschillende varianten. De keuze ligt o.a. in de kleur, maar ook kun je kiezen uit A5 en A6 formaat en kun je bijvoorbeeld ook kiezen voor een spiraal agenda. Zo kun je dit schooljaar bijvoorbeeld kiezen voor onderstaande neutrale schoolagenda:

Bekijk op je gemak ook de andere basic schoolagenda’s, zodat je zelf je favoriet kunt kiezen!

Basic schoolagenda bestellen

Een basic schoolagenda bestellen is erg makkelijk, wij zorgen ervoor dat het bestelproces zo makkelijk en soepel mogelijk verloopt voor onze klanten. Daarnaast zorgen we ervoor dat alles netjes en snel bij je thuis wordt bezorgd! Bestel de goedkope schoolagenda op werkdagen voor 15.30u en we sturen deze dezelfde dag nog naar je op. Wanneer je enkel een agenda bestelt, past deze door de brievenbus en versturen wij deze dan ook als brievenbuspakketje. (Bestellingen naar België worden echter altijd met pakket post verstuurd.) Ook is onze klantenservice makkelijk bereikbaar, dus heb je vragen over een basis agenda of de voorraad hiervan? Laat ons het eventjes weten!