&Anne

Toont alle 2 resultaten

Het Nederlandse merk &Anne is in het jaar 2012 ontstaan in Den Haag. Het label bestaat uit grote patronen en heldere kleuren. De lifestyle producten van het merk &Anne zijn inmiddels verkrijgbaar over de hele wereld, je vindt ze o.a. op Instagram, kleine boetieks en landelijke winkelketens. Sinds dit jaar heeft het merk ook schoolspullen. Deze schoollijn voor meiden heeft hippe schoolspullen met leuke en vrolijke printjes!

Schoolagenda
Een agenda kopen is natuurlijk een van de leukere dingen om te doen voor het nieuwe schooljaar. Je hebt altijd veel keus in kleuren, merken, printjes, etc. Zo zit er ieder schooljaar wel weer een geschikte agenda voor iedereen tussen. Een agenda online kopen is natuurlijk erg praktisch en handig. Wij vinden de &Anne schoolagenda super leuk voor meiden! De agenda heeft een vrolijke knipoog met de tekst ‘It will be an organised mess!’ op de voorkant van de agenda. Daarnaast is de binnenkant van de agenda erg overzichtelijk en stijlvol ingericht.

&Anne schoolspullen online
Niet alleen de agenda van &Anne vind je bij ons in het assortiment, maar ook de leuke schoolspullen, zoals de &Anne schriften, ringbanden en het mooie etui zijn leuk om gebruik van te maken op school. Ook zijn ze leuk te combineren met zowel schoolspullen in een standaard kleur, zoals Zwart of Roze of juist met andere leuke printjes. Je zult vaak gebruik maken van je schriften, agenda, etc. dus is het wel zo fijn om deze helemaal in jouw stijl te hebben!

Bestel al je schoolspullen makkelijk bij Schoolzz, zodat je deze snel in huis hebt en zelf niet hoeft te gaan sjouwen! Wij bieden niet alleen een snelle levering, maar ook een uitgebreid assortiment en een uitstekende service. Voor vragen of opmerkingen kun je altijd terecht bij onze klantenservice. Wij helpen je graag (zo goed mogelijk) verder.