Blond Amsterdam

Enig resultaat

Blond Amsterdam staat natuurlijk bekend om de leuke bordjes, bekers, etc. die je tegenwoordig bij heel veel winkels kunt vinden. Maar de collectie van het merk is een stuk uitgebreider geworden! Het super populaire merk Blond Amsterdam dat sinds 2001 bestaat heeft namelijk sinds een aantal jaar een al net zo populaire schoollijn. De bonte kleurtjes en leuke illustraties zorgen voor kleurrijke producten waar je zeker vrolijk van wordt!

Blond Amsterdam agenda

Natuurlijk is het leuke, vrolijke merk Blond Amsterdam erg populair bij meiden, daarom mag een schoollijn ook eigenlijk niet ontbreken! De Blond Amsterdam schoolagenda is dan ook zeer gewild onder hippe meiden! De hippe agenda voor het nieuwe schooljaar is weer net zo leuk, vrolijk en stijlvol als voorgaande jaren!

Blond Amsterdam etui

Onder de verschillende Blond Amsterdam schoolspullen vind je natuurlijk ook een leuk etui! Het Blond Amsterdam etui heeft een stijlvolle en leuke print, is gemakkelijk in gebruik en biedt ook voldoende opbergruimte voor je schrijf spulletjes. Met het etui weet je zeker dat je in stijl naar school komt!

Blond Amsterdam schriften

Maak je Blond Amsterdam school collectie compleet met 1 of meerdere Blond Amsterdam schriften! Ook deze zijn uiteraard helemaal in de bekende Blond Amsterdam stijl! De schriften zijn verkrijgbaar in A5 en A4 formaat en als lijntjes schrift en ruitjes schrift.

Ook de handige schriften en leuke ringband van het merk zijn super vrolijk en sluiten zeer mooi aan bij de andere schoolspullen van Blond!

Bestel de Blond Amsterdam schoolspullen (of de artikelen van een van onze andere mooie merken!) bij Schoolzz en je bent zeker van een prettig bestelproces met een snelle levering en een uitstekende service! Mocht je vragen of opmerkingen hebben over bijv. je bestelling of een van de producten, kun je altijd contact met ons opnemen, wij helpen je graag verder!