Dylan Haegens

Dylan Haegens is in 2009 begonnen met vloggen. Sindsdien heeft de ongekend populaire Venraynaar meer dan 1 miljoen abonnees en 300 miljoen videoweergaven. In 2017 heeft Dylan de VEED Awards gewonnen voor ‘Beste Mannelijke YouTuber’ en ‘Beste Comedy YouTuber’.

Dylan upload elke week een video op zijn YouTubekanaal. Hij noemt zijn video’s liever comedy sketches dan vlogs en begint zijn video’s met zijn bekende openingszin ‘Hey mensen’. Samen met zijn team maakt hij elke week één video. Zijn team bestaat uit cameraman Teun Peters, designer Rick Vermeulen en scriptschrijfster Marit Brugman. Dit team heeft ook hun eigen kanaal genaamd TeamDylanHaegens, met meer dan een half miljoen abonnees! Dylan’s team upload per week meer persoonlijke video’s.

Op Dylan’s eigen YouTube kanaal staan verschillende soorten afspeellijsten, zoals de grappige top 10 lijstjes en de ‘naar bed met ‚…’ video reeks met andere vloggers zoals StukTV! Daarnaast maakt Dylan Haegens ook animatiereeks ‘Dylan & Teun’ en de Cliffhanger en ‘Nailed it!’ video reeks.

Ben jij helemaal fan van Dylan Haegens en zijn team? Dan hebben wij een leuke selectie Dylan Haegens schoolspullen, zoals een schoolagenda, etui, schriften, ringband en etiketten. Van elk product verkopen wij een Dylan Haegens versie en een Team Dylan Haegens versie.

Dylan Haegens etui

Wij bieden twee verschillende soorten Dylan Haegens etuis aan. Een rode rechthoekige etui met zijn bekende catchphrase ‘Hey mensen!’ Daarnaast verkopen wij ook nog een driehoekige Dylan Haegens etui. Op deze blauwe etui staat Dylan met zijn team in cartoonstijl.

Dylan Haegens schoolagenda

Naast etuis hebben wij ook Dylan Haegens agenda’s in ons assortiment. Deze schoolagenda’s zijn leuk te combineren met andere Dylan Haegens schoolspullen. Zo heeft de Dylan Haegens schoolagenda ook de ‘Hey mensen!’ swoosh. De andere Team Dylan Haegens schoolagenda heeft de cartoonvarianten van Dylan en zijn team.

Ben jij benieuwd naar de rest van ons Dylan Haegens schoolspullen assortiment, zoals de Dylan Haegens schriften? Bekijk dan snel alle schoolspullen op deze pagina.