Emoji

Toont alle 5 resultaten

De leuke Emoji schoolspullen zijn ook dit jaar weer volop verkrijgbaar! De nieuwe lijn beschikt over grappige emoji’s, waarbij je kunt kiezen uit een stoere (jongens) print of een schattige (meisjes) variant. De Emoji schoolspullen zijn daarnaast ook gewoon erg leuk met elkaar te combineren!

Emojo ringband

Ook de Emoji ringband is verkrijgbaar in verschillende leuke varianten.  De Emoji ringband 23 rings voor meiden heeft leuke emoji’s afgebeeld op veelal roze schoolspullen.

Emoji agenda 2021-2022

De nieuwe agenda’s zijn weer superleuk! Ook bij de agenda’s heb je de keuze uit verschillende gave designs. Je hebt de Emoji schoolagenda 2021-2022 in verschillende varianten, deze sluiten leuk aan bij de overige schoolspullen van Emoji. Bij alle varianten zul je zowel aan de buiten- als aan de binnenkant van de agenda verschillende en vele emoji’s tegenkomen.

Natuurlijk vind je bij ons ook de Emoji elastomap, schriften, etui’s, etc. Zo kun je kiezen of je al je schoolspullen van Emoji wilt of dat je deze wilt combineren met andere merken, kleuren en prints!

Bestel die mooie schoolagenda, het handige kaftpaper, het leuke Emoji etui en alle andere schoolspullen die je nodig gaat hebben op de middelbare school (of daarna) makkelijk en snel in de webshop van Schoolzz! Wij zorgen ervoor dat de bestelling én de verzending hiervan zo soepel en snel mogelijk verloopt. Zo heb je hier geen omkijken naar. Als je jouw schoolspullen bij Schoolzz koopt, heb je de nieuwe schoolspullen snel in huis, zodat je ze snel mee naar school kunt nemen en laten zien aan je vrienden en vriendinnen! Mocht je vragen of opmerkingen hebben over een product of je bestelling, neem dan gerust even contact met ons op, wij helpen je graag verder!