Franklin & Marshall

Toont alle 5 resultaten

Franklin & Marshall schoolspullenBen jij op zoek naar Franklin & Marshall schoolspullen? Dan hoef je niet meer verder te zoeken! Bij Schoolzz hebben we de nieuwe collectie van Franklin & Marshall voor het schooljaar 2018-2019. Franklin & Marshall is in het jaar 1999 opgericht. Het populaire merk is zowel leuk voor meisjes als voor jongens. Dit modemerk is bekend om zijn vintage stijl die beïnvloed is door frisse en innovatieve mode ideeën. De mode van Franklin & Marshall onderstreept authenticiteit en persoonlijkheid met haar designs. Ook de Franklin & Marshall schoolspullen zijn zeer modieus.

Stijlvolle Franklin & Marshall schoolspullen!

Franklin & Marshall schoolspullen bestaan uit schriften, ringbanden, etuis en rugzakken. De schriften zijn verkrijgbaar in het formaat A5 en A4 en we hebben schriften met zowel lijntjes als ruitjes. De ringband is verkrijgbaar voor meisjes en jongens en bevat 23 ringen. Of ga je voor de stoere jongens rugzak Franklin & Marshall? Met de schoolspullen van Franklin & Marshall kom je altijd goed voor de dag. Naast de super leuke spullen van Franklin & Marshall hebben we bij Schoolzz heel veel andere schoolspullen.

Schoolspullen van Schoolzz

Of je nu voor het eerst naar de middelbare school gaat, of dat je al op de middelbare school zit, voor iedereen hebben we de juiste schoolspullen. Bekijk het schoolspullen assortiment van Schoolzz om ons assortiment te bekijken. Weet je nog niet zeker wat je allemaal nodig hebt? Bij Schoolzz hebben we een hele handige schoollijst waar precies op staat wat jij nodig hebt voor het nieuwe schooljaar. Ook kun je bij Schoolzz terecht voor de leukste rugzakken en schooltassen. Maar bij Schoolzz hebben wij bijvoorbeeld ook woordenboeken en rekenmachines. Zo zie je maar weet dat je bij schoolzz altijd slaagt voor de juiste schoolspullen.