Hardwell

Toont alle 3 resultaten

Hardwell, al jaren een van de meest populaire Nederlandse dj’s. In het dagelijks leven heet Hardwell Robbert van de Corput. Hardwell is opgegroeid in Breda, maar tegenwoordig vliegt hij de wereld over om elke week voor tienduizenden fans te draaien. In de jaren 2013 en 2014 was Hardwell dan ook door het Britse tijdsschrift DJ Magazine uitgeroepen tot de nummer 1 dj van de wereld. In dezelfde jaren begon Hardwell aan zijn eerste wereldtournee genaamd I Am Hardwell. Hij begon deze tournee in de Heineken Music Hall en sloot deze af in het legendarische Madison Square Garden in New York. Daarnaast heeft Robbert op enorme festivals gedraaid, zoals Tomorrowland, Ultra Music Festival Miami en Electric Daisy Carnival Las Vegas.

In 2010 richtte Hardwell zijn eigen platenlabel op: Revealed Recordings. Op zijn label hebben andere grote dj’s muziek uitgebracht, zoals Afrojack, Showtek, Tiesto en W&W. Daarnaast heeft Hardwell ook elke week zijn eigen radioshow Hardwell On Air op radio 538.

Ook zet Hardwell zich in voor een aantal goede doelen. Hij is bijvoorbeeld ambassadeur van dance4life. Deze organisatie zet zich in voor een wereld zonder aids. In 2016 sloot hij 3FM Serious Request in zijn thuisstad Breda af een liveset op het Glazen Huis. Daarnaast heeft Hardwell de United We Are Foundation opgericht, om geld in te zamelen voor onderwijs aan arme kinderen wereldwijd.

Ben jij een grote fan van de wereldberoemde DJ Hardwell? Laat dit aan al jouw klasgenoten zien met ons assortiment Hardwell Schoolspullen. Wat dacht je bijvoorbeeld van het officiële Hardwell etui? Naast de gave print en het stevige materiaal biedt het Hardwell etui ook voldoende opbergruimte voor al jouw Hardwell schoolspullen. Daarnaast hebben wij ook nog verschillende soorten Hardwell schriften, zoals  A5 schriften.

Hardwell agenda

Door alle optredens en afspraken weet Hardwell als geen ander hoe belangrijk een goede agenda is. De officiële Hardwell schoolagenda is dan ook de perfecte schoolagenda om al jouw huiswerk, cijfers en roosters in te zetten. De Hardwell schoolagenda heeft een stevige gebonden rug en is bedrukt met zilverfolie voor een special effect.

Wacht niet langer en bestel vandaag nog een van onze officiele Hardwell schoolspullen. Naast de Hardwell schoolspullen verkopen wij ook Martin Garrix schoolspullen.