Jaxx

Jaxx schoolspullen zijn voorzien van leuke legerprintjes. De groen/gele kleur zorgt ervoor dat alle Jaxx schoolspullen met elkaar matchen. De collectie van Jaxx bestaat uit een overzichtelijke schoolagenda, etui, etiketten voor op schriften en boeken, schriften, elastomap, ordner en een ringband met 23 ringen. Daarnaast kun je ook een stoere Jaxx portemonnee kopen die helemaal past bij de Jaxx schoolspullen.

Jaxx schoolagenda

De Jaxx schoolagenda heeft een stoer legerpatroon met donkere en lichtgroene kleuren. Daarnaast zitten er nog leuke badges op de voorkant van de agenda. De agenda is erg handig ingedeeld met 7 dagen op 1 pagina, zodat je plaats genoeg hebt om zowel je huiswerk op te schrijven als je activiteiten in het weekend.

De Jaxx schoolspullen bij Schoolzz

De etiketten van Jaxx bestaan uit diverse stickers die je kunt gebruiken voor op je schriften of je boeken. Op de stickers kun je de naam van het vak schrijven en je naam. De etui is ook erg ruim waardoor je al je spullen voor in je etui kunt opbergen. De Jaxx schriften zijn verkrijgbaar in A4 en A5 formaat en je hebt de keuze tussen een lijntjesschrift en een ruitjesschrift. Daarnaast bestaat de collectie nog uit een Jaxx elastomap, een Jaxx ordner en een Jaxx ringband.

Alles voor het nieuwe schooljaar

Ben jij nog op zoek naar de leukste schoolspullen voor het nieuwe schooljaar? Bij Schoolzz slaag je zeker voor schoolspullen! Bij Schoolzz kun je terecht voor al je spullen die je nodig hebt voor het nieuwe schooljaar. Ga je voor het eerst naar de middelbare school, of zit je al op de middelbare school? Voor iedereen hebben wij de schoolspullen die je nodig hebt. Zo kun je bij Schoolzz ook super leuke rugzakken en andere schooltassen kopen. Maar bij ons koop je ook het leukste kaftpapier voor het beschermen van jouw boeken. Maar het leuke aan kaftpapier is, dat je hiermee ook je boeken in je eigen smaak kunt pimpen.