Kraft

Vind jij het leuk om zelf je schoolspullen te pimpen? De Kraft schoolspullen zijn speciaal ontworpen zodat jij je eigen creativiteit kunt gebruiken om de schoolspullen een leuke uitstraling te geven. De schoollijn van Kraft is zowel geschikt voor meisjes als voor jongens, omdat je de schoolspullen naar eigen wens kunt versieren. De kraft schoolspullen zijn verkrijgbaar in de kleuren bruin, lime, blauw, zwart en fuchsia. Maar in het assortiment vind je ook kraft schoolspullen met veel kleuren en diverse patroontjes. Start jouw nieuwe schooljaar in stijl met de Kraft schoolspullen.

Collectie van Kraft

De collectie van Kraft schoolspullen bestaat uit ordners, elastomappen, schriften en ringbanden. De schriften zijn verkrijgbaar in diverse maten zoals A4 en A5 formaat. Je kunt er voor kiezen om een schrift met zachte kaft te kopen of een schrift met harde kaft. De schriften zijn verkrijgbaar met lijntjes, ruitjes en blanco.

Kraft schoolspullen bestellen bij Schoolzz

De schoolspullen van Kraft passen allemaal goed bij elkaar zodat al je schoolspullen goed bij elkaar passen. Heb je de leukste kraftschool spullen uitgezocht? Dan kun je deze makkelijk bestellen in onze webshop. Wij bieden gratis verzending aan bij een bestelwaarde vanaf 50 euro. Alle schoolspullen van Kraft voor het aankomende schooljaar zijn op voorraad. Bestel snel jouw kraft schoolspullen bij Schoolzz en jij bent klaar voor het nieuwe schooljaar.