Little Diva

Toont alle 2 resultaten

Het populaire merk Little Diva is opgericht door de Nederlandse Anee Marie en Marie-Joze Hermans. Zij zien zichzelf als wereldburgers en vinden overal ter wereld inspiratie. De lifestyle producten van het merk zijn super leuk voor meiden, veel meiden kunnen zich dan ook identificeren met het merk en zich hopelijk laten inspireren om (net als de ontwerpers) dromen uit te laten komen! Little Diva heeft o.a. leuke borden, mokken, vorkjes en zout en peper stelletjes. Ook de nieuwe schoolspullen van Little Diva bieden inspirerende teksten en hebben vrolijke, stijlvolle prints!

Little Diva schriften

Wij vinden ook de nieuwe Little Diva schriften erg mooi! De zachte kleuren, mooie prints en leuke teksten zorgen ervoor dat de schriften super zijn voor jonge meiden! De Little Diva schriften zijn verkrijgbaar in verschillende formaten (A4 en A5) en de A4 schriften zijn verkrijgbaar in 10mm ruit en met lijntjes. De schriften passen daarnaast erg leuk bij bijvoorbeeld de Little Diva ringband, deze is verkrijgbaar in 2 verschillende patroontjes en je hebt de keuze uit 23 ringen en 4 ringen. Met de Little Diva schoolspullen kun je zeker in stijl naar school!

Bestel al je schoolspullen makkelijk in onze webshop. Het bestellen gaat snel en makkelijk en we zorgen er daarnaast voor dat alles netjes en snel bij je thuis wordt gebracht (door PostNL). Is er toch iets misgegaan met je bestelling? Neem even contact met ons op, want wij lossen het graag voor je op!