Martin Garrix

De naam Martijn Gerard Garritsen zegt de meeste mensen waarschijnlijk niet zoveel, maar de naam Martin Garrix natuurlijk wel! Het begon allemaal met zijn enorme hit “Animals” in 2013. Daarna heeft Martin Garrix nog vele hits op het platenlabel Spinnin’ Records uitgebracht. Hij heeft in deze jaren samengewerkt met supersterren zoals Afrojack, Avicii, Usher, Hardwell en Ed Sheeran. In 2016 heeft hij zijn eigen platenlabel opgericht, genaamd STMPD RCRDS. In korte tijd hebben meerder artiesten zoals Dua Lipa, Jay Hardway en Bebe Rexha muziek op zijn eigen label uitgebracht.

Martin Garrix heeft zich in een paar jaar tijd opgewerkt naar de absolute top van de dancewereld. In 2016 werd hij door het Britse DJ Magazine dan ook bekroond tot beste dj ter wereld.

Ben jij trots op al het Nederlandse dj succes en fan van Martin Garrix? Bekijk dan ons ruime assortiment aan Martin Garrix schoolspullen. In alle Martin Garrix schoolspullen komen het +× logo van de dj terug. Vul bijvoorbeeld de officiële met de Martin Garrix schriften, Martin Garrix Powerbank.

Bestel vandaag nog een van onze officiële Martin Garrix schoolspullen.