Mascha Planner

Mascha Planner

De Mascha Planner is een groot succes. Het is een ideale planner met ringband je kunt hem zelf customizen, waarbij je zelf kunt bepalen wanneer je begint. Er staan namelijk geen vaste data in, deze kun je zelf eraan toevoegen. Ook fijn wanneer je hem een week of langer niet gebruikt, dan gaan er geen pagina’s verloren. De planner heeft handige maandoverzichten en er zitten 60 weken in. Wanneer je alle pagina’s dus invult kun je hem meer dan een jaar als planner gebruiken.

De bedenkster, Mascha Feoktistova, bekend van het youtube kanaal Beautygloss heeft al diverse edities uitgebracht. De lila, de witte en de zeemeerminnen variant, is er in 2020 de mooie spetter print uitgekomen.

Naast maand- en weekoverzichten bevat de planner vele extra’s zoals een dun notitieboekje, kaarten, maand- en letterstickers en nog een aantal leuke stickervellen en dit zit allemaal in een mapje voorin in de planner. Voor mensen die linkshandig zijn is deze ook prima te gebruiken, de ring is qua maat niet té groot en je kan er prima op leunen, dit geldt natuurlijk ook voor de rechtshandige op de andere kant.

Voor wie is deze Mascha planner?

Natuurlijk is deze planner voor iedereen. Maar in het bijzonder is hij erg handig voor diegene die graag een Bullet Journal zouden willen gebruiken maar hier geen tijd voor vinden. De indelingen / spreads die Mascha namelijk gebruikt zijn gelijk aan Bullet Journal spreads. Ideaal dus! Daarnaast is deze planner ook ideaal voor scholieren die moeite hebben met plannen. Door middel van de video’s die Mascha heeft gemaakt en de planner zelf kun je beter plannen. Het ideale cadeautje dus ook voor je dochter, nichtje of vriendin!

Mascha over haar eigen planner

Mascha Feoktistova is bekend van haar website Beautygloss.nl waar ze sinds 2007 blogt en vlogt.

Mascha: ‘Zonder planning ben ik een gigantische chaoot ‚Äì ik hou dus al jaren dagelijks een planning bij. Geen enkele planner was precies hoe ik hem wilde, dus tekende ik vaak mijn eigen aanpassingen in agenda’s en notitieboekjes. Ik beplakte ze met stickers en had aparte vakjes voor to-do lists en andere dingen die ik die week belangrijk vond. Toen besloot ik mijn eigen ideale planner uit te brengen. Met vakjes die zelf in te vullen zijn en zonder vaste data er in. Precies zoals ik hem wil.’

 

http://bit.ly/2c7Jqez – Mascha’s dagelijkse vlogkanaal http://bit.ly/2zmmySR – Instagram @Beautygloss