MLB

Enig resultaat

De New York Yankees is een zeer bekende Amerikaanse honkbalclub (uit de Bronx). Deze New York Yankees zijn opgericht in 1901 en zijn sinds 1920 een van de meest succesvolle clubs in baseball. Zo hebben ze meerdere keren de World Series, de American League, de American League East en de Wild Card postseason gewonnen en hebben ze vele succesvolle spelers in het team.

New York Yankees etui

Het MLB New York Yankees etui is ook verkrijgbaar in verschillende mooie kleuren en vormen, deze etuis sluiten daarnaast perfect aan bij de rugzakken van MLB. Ook de New York Yankees schriften zijn erg stijlvol en verkrijgbaar in  A5 formaat met lijn. Combineer en mix met de verschillende prints en stijlen en je kunt super stijlvol naar school toe!

Bestel al je schoolspullen makkelijk en snel bij Schoolzz! We hebben een ruim assortiment aan verschillende MLB New York Yankees schoolspullen en andere merken die erg populair zijn bij scholieren. Wij zorgen ervoor dat je jouw bestelling snel en netjes aan huis bezorgd krijgt. Reviews van klanten lees je makkelijk terug op de beoordelingssite Kiyoh. Hier kun je ook makkelijk een review achterlaten met je ervaring over Schoolzz.