O'neill

Enig resultaat

O’neill is in 1952 opgericht door Jack O’neill in San Francisco, California. Jack opende een van de eerste surfwinkels van California. Daarnaast is Jack O’neill de uitvinder van de wetsuit, iets wat tegenwoordig door bijna elke surfer wordt gedragen. O’neill is van origine een surfboard merk, maar tegenwoordig ook producent van wetsuits en wintersportkleding. Het logo bestaat dan ook uit een gebroken golf, wat natuurlijk nodig is om te kunnen surfen. Tegenwoordig worden de producten van O’neill in maar liefst 86 landen verkocht.

O'neill schoolspullen

O’neill zet zich daarnaast ook in voor schonere oceanen, met het goede doel genaamd O’neill Sea Odyssey en hun O’neill Blue productlijn. De O’neill Sea Odyssey leert kinderen over de relatie tussen de oceanen en het milieu. In de O’neill Blue productlijn wordt aangespoeld plastic gerecycled in surfkleding. Ook heeft O’neill een ambassadeursprogramma opgericht, waarbij opkomende en succesvolle surfers, boarders en skiërs worden gesponsord.

Naast sportkleding biedt O’neill nu ook een ruim assortiment aan leuke schoolspullen. De O’neill schoolspullen zijn zowel te krijgen voor jongens als voor meisjes, zodat iedereen gebruik kan maken van de mooie producten!

O’neill agenda

De O’neill schoolagenda’s zijn al jaren een begrip onder middelbare scholieren. Dat komt mede doordat O’neill meerdere agenda’s per schooljaar ontwerpt, zodat er altijd een voor jou tussen zit. In het assortiment hebben we zowel een O’neill meisjesagenda als een O’neill jongens agenda. Daarnaast hebben deze O’neill agenda’a handige leeslinten, zodat je alles snel en makkelijk terugvindt. Voor de jongens hebben wij een stoere O’neill schoolagenda in surfstijl. De O’neill schoolagenda voor meisjes zijn blauw met roze in surfstijl.