Paul Frank

Toont alle 2 resultaten

Ben je op zoek naar een Paul Frank schrift, etiketten of  etui? Wij bieden een ruim assortiment aan school artikelen met Julius the Monkey hierop afgebeeld. Dit aapje zorgt ervoor dat je schoolspullen er een stuk leuker uitzien. Met de Paul Frank schoolspullen kun je er dan ook zeker van zijn dat je goed voor de dag komt!

Paul Frank schoolspullen zijn super leuk met elkaar te combineren en deze beschikken allemaal over een afbeelding met het aapje Julius. Dit aapje komt ieder jaar in een ander thema terug, waardoor de schoolspullen ieder jaar weer een nieuwe look krijgen. Ook is er onderscheid te maken in een jongens- en een meisjes schoollijn, de jongens schoollijn is uitgevoerd in wat donkerdere kleuren en een ‘stoer’ aapje, terwijl de meisjes schoollijn veel gebruik maakt van roze i.c.m. grappige plaatjes van bijvoorbeeld hamburgers. De Paul Frank schoolspullen zijn door de leuke prints erg populair!

Paul Frank schriften

De Paul Frank schriften hebben natuurlijk ook zo’n leuk ontwerp. Ze zijn verkrijgbaar in A4 en A5 formaat en het A4 formaat is verkrijgbaar als lijntjes schrift en als wiskunde schrift. De Paul Frank schriften zijn van goede kwaliteit en zijn fijn in gebruik.

Naast de schoolspullen van Paul Frank hebben wij een ruim assortiment in andere merken met mooie schoolspullen. Zo zit er voor iedereen wel iets leuks tussen en kun je in (je eigen) stijl naar school!

Paul Frank schoolspullen bestellen

Wil je de Paul Frank schoolspullen of andere schoolspullen bestellen? Doe dat dan super makkelijk en snel bij Schoolzz! Wij zorgen ervoor dat het bestelproces soepel verloopt en je de bestelling snel in huis hebt. Daarnaast is onze klantenservice makkelijk te bereiken en zullen wij altijd proberen je zo goed mogelijk te helpen! Wij zijn bereikbaar via de mail, telefonisch of via Facebook.