PIP

Het merk Pip Studio is opgericht door de Nederlandse Anke van der Endt. Anke van der Endt studeerde in 1996 af aan de Design Academy in Eindhoven. Daarna ging zij als Freelance designer aan de slag voor verschillende bedrijven. Omdat zij het liefst creaties volgens haar eigen visie maakt begon ze in 2007 haar eigen label. De naam Pip is de bijnaam die Anke in haar jeugd had en is nu haar alterego. Hierbij kon ze alledaagse producten maken voor zaken die ze niet in haar eigen smaak kon vinden. Door haar oog voor details mooie afwerkingen en gelaagde details zien de producten van Pip Studio er erg uniek en herkenbaar uit. De visie van het merk wordt verwoord n het motto ‘Happy products for Happy people’.

Pip etui

Naast alle andere producten die Pip Studio uitgebracht heeft, zijn ook de Pip schoolspullen super populair! Een Pip etui is natuurlijk erg stijlvol met het herkenbare design van het merk. Ieder jaar komt Pip weer met meerdere etuis en ook dit jaar zijn ze weer super stijlvol en uniek! Maar ook andere schoolspullen waaronder ringbanden en etiketten zijn verkrijgbaar van Pip Studio.

Bestel je de Pip schoolspullen in onze webshop op werkdagen voor 15.30u, dan sturen we deze dezelfde dag nog naar je op. Zo heb je jouw nieuwe spullen lekker snel in huis!