Playstation

Natuurlijk staat Playstation bekend om zijn spelcomputers. In 1995 werd Playstation door Sony Computer entertainment op de markt gebracht. De vernieuwde versie (Playstation 2) kwam in het jaar 2000 eerst in Japan uit, waarna de Verenigde Staten en Europa kort daarna volgden.

De lancering van de Playstation 3 was op 11 November 2006 in Japan en de nieuwste versie van de Playstation, de Playstation 4 is in 2014 uitgekomen. Natuurlijk is de Playstation niet meer weg te denken uit de gaming wereld en zijn er ontzettend veel spellen uitgekomen voor de PS4. Playstation heeft daarnaast meerdere producten beschikbaar voor de echte liefhebbers van PS!

De Playstation schriften zijn ideaal om mee naar school te nemen en te gebruiken voor verschillende vakken. De schriften zijn verkrijgbaar in A4 en met lijntjes.

Bestel alle schoolspullen die je nodig hebt makkelijk in onze webshop, doe je dit op werkdagen voor 15.30u, dan sturen we deze dezelfde dag nog naar je op. Zo heb je jouw gloednieuwe schoolspullen snel in huis, zodat je er ook snel gebruik van kunt maken!