Replay

Toont alle 4 resultaten

Replay is een populair Italiaans kledingmerk, dat in 1978 werd opgericht door Claudio Buziol. Claudio bedacht de naam van zijn kledingmerk tijdens het Wereldkampioenschap voetbal van 1978. Tijdens het bekijken van een wedstrijd zag Claudio namelijk bij elke herhaling het woord “Re-play” staan. Het kledingmerk is sindsdien wereldwijd op 6 continenten en meer dan 5.000 verkooppunten verkrijgbaar.

Replay gebruikt voornamelijk spijkerstof in de ontwerpen van haar kleding. Maar naast kleding heeft het populaire merk ook een ruim assortiment Replay schoolspullen! Hierdoor hoef je niet meer met saaie schoolspullen rond te lopen, maar heb je een ruime keuze uit verschillende Replay schoolspullen, zoals Replay ringbanden en Replay schriften.

Schoolzz

Op Schoolzz zijn alle benodigde schoolspullen te verkrijgen. Het assortiment is zeer uitgebreid en divers met veel merken. Maar buiten de leuke merken kun je bij ons ook rekenmachines, woordenboeken en alle spullen om jouw etui te vullen kopen. Je kunt bij ons makkelijk online bestellen. Als je voor 15:30 een bestelling plaatst, zorgen wij ervoor dat jij jouw schoolspullen de volgende dag in huis hebt.