Rice

Toont alle 2 resultaten

De compleet nieuwe schoollijn van Rice is erg leuk! De Rice schoolspullen hebben een leuke, stijlvolle look met leuke prints en kleuren en originele, leuke teksten afgebeeld op verschillende artikelen. De Rice schoolspullen sluiten mooi bij elkaar aan en zijn dus ook leuk met elkaar te combineren.

Rice schoolspullen

Naast de erg leuke schriften hebben wij ook andere schoolartikelen van het merk Rice. Zo kun je kiezen voor een hele leuke etui en de elastomap. Alle schoolspullen zijn in dezelfde vrolijke en gekleurde stijl met leuke printjes.

Neem ook eens een kijkje bij de andere schoolspullen in ons assortiment! Hier vind je verschillende leuke merken en producten die je misschien nog niet kent! Je kunt natuurlijk ook scharen, potloden en woordenboeken bestellen, zodat je dat meteen in huis hebt.

Rice schoolspullen bestellen

Op Schoolzz kun je makkelijk de schoolspullen van Rice bestellen. Nadat je al jouw favoriete schoolspullen hebt uitgezocht kun je ze in het winkelmandje afrekeken. Daarna zorgen wij ervoor dat het pakketje netjes en snel bij jouw thuis wordt afgeleverd. Bestel daarom je Rice schoolspullen bij Schoolzz, lekker makkelijk en snel!