Schoolagenda A6 18mnd 2024 – 2025 Linnen Grijs

Blijf georganiseerd en stijlvol met de Agenda A6 Linnen – 18 Maanden. Deze prachtige agenda is jouw ideale partner voor het plannen en bijhouden van al je afspraken, taken en doelen gedurende een periode van 18 maanden.

Specificaties:

  • Duur: 18 maanden (van 1 juni 2024 tot en met 31 december 2025)
  • Ontwerp: Met een klassieke linnen kaft straalt de Agenda A6 Linnen eenvoud en elegantie uit. Het tijdloze ontwerp past perfect bij elke stijl en voegt een vleugje verfijning toe aan je dagelijkse organisatie.
  • Indeling: De agenda is overzichtelijk ingedeeld met weekoverzichten en maandelijkse spreads, waardoor je gemakkelijk je afspraken kunt plannen en belangrijke taken kunt bijhouden.
  • Kwaliteit: Gemaakt van hoogwaardige materialen om duurzaamheid te garanderen. De stevige kaft beschermt je agenda tegen slijtage en de pagina’s van goede kwaliteit zorgen voor een soepele schrijfervaring.
  • Handigheid: Met het compacte formaat van A6 past deze agenda gemakkelijk in je tas, zak of zelfs in je handpalm. Hierdoor kun je je planning altijd bij de hand hebben, waar je ook bent.

Of je nu een student bent die zijn studie wil plannen, een professional die zijn werkafspraken moet organiseren, of gewoon iemand die zijn dagelijkse leven wil structureren, de Agenda A6 Linnen – 18 Maanden is de ideale keuze. Bestel vandaag nog en voeg een vleugje elegantie toe aan je dagelijkse planning!

5,99

Beschikbaarheid: Op voorraad

EAN code 8713261364478