Smiley

De naam smiley zegt het eigenlijk al, er zit het woordje ‘’smile’’ in wat letterlijk lachen betekent. Daarom zie je de Smiley altijd lachen! Eigenlijk is het een eenvoudige tekening van een lachend gezichtje. Typisch bestaat een smiley uit een gele cirkel met daarin 2 stippen als ogen en een mond. Deze Smileys komen terug op de leuke Smiley schoolspullen!

Smiley agenda

Ook op de Smiley schoolagenda komt de smiley duidelijk naar voren! De nieuwe Smiley schoolagenda heeft niet alleen een leuke print, maar is aan de binnenkant ook erg overzichtelijk en praktisch ingedeeld. De indeling bestaat uit 1 dag per pagina en heeft een harde kaft. Ook is de agenda compact en neem je deze makkelijk mee in je (school) tas.

Smiley etui

Natuurlijk mag een mooi etui niet ontbreken in deze vrolijke schoollijn! Het Smiley etui heeft een leuke print met vrolijke smiley. Daarnaast heb je in het etui voldoende opbergruimte voor je schrijf spulletjes. Zo neem je dan ook makkelijk al je pennen, potloden en meer mee met je naar school.

Ook de andere Smiley schoolspullen zijn er leuk en makkelijk in gebruik. Met deze leuke schoolspullen kun je in ieder geval extra vrolijk naar school!

Je bestelt de Smiley school spullen natuurlijke erg gemakkelijk bij Schoolzz! Wanneer je je keuze hebt kunnen maken uit ons ruime assortiment aan merken, soorten en kleuren schoolspullen plaats je alles makkelijk en snel in je winkelmandje. Wanneer je de bestelling afgerond hebt, zorgen wij ervoor dat alles zo snel mogelijk en netjes naar je op wordt gestuurd! Natuurlijk kun je ook altijd even contact opnemen met onze klantenservice (dit kan per mail, via facebook of door even te bellen).