Supertrash

Toont alle 12 resultaten

Supertrash schoollijn met een compleet assortiment aan stijl en fashion! Ook dit jaar zijn de schoolspullen Supertrash weer super trendy! Het populaire merk heeft niet alleen een zeer succesvolle kledinglijn, ook de schoolspullen zijn zeer gewild onder de modebewuste meiden!

Stijlvolle Supertrash ringband en andere schoolspullen!

Natuurlijk wil je als jonge fashionista ook je schoolspullen in stijl kunnen presenteren! De Supertrash schoolspullen hebben ieder jaar weer een mooie print, leuke tekst en zijn gemaakt van mooie materialen. De verschillende prints van de schoolspullen zijn leuk met elkaar te combineren, zodat je alle schoolspullen kunt aanschaffen en mee naar school kunt nemen!

De verschillende ST schoolspullen uit ons assortiment zijn gemakkelijk te bestellen, wij hebben o.a.:

Zorg dat je op tijd bent met het aanschaffen van de schriften, etuis, etc! Elk jaar gaan ze weer super hard en raken ze uitverkocht. Ook dit jaar verwachten wij dat de schoollijn zeer gewild zal zijn bij de schoolmeiden!

Supertash schriften kopen

Een goed excuus om de Supertrash schoolspullen te kopen is dat je er ook nog eens een Nederlandse ontwerpster mee steunt! Het merk is in 2004 opgericht door Olcay Gulsen.

Klasse en stijl is een goede manier om het merk te omschrijven. De slogan van het merk is ”Strong, sexy and Cosmopolitan! De modebewuste student kan en mag dit mooie merk dan ook absoluut niet missen!

Bestel al je schoolspullen makkelijk bij Schoolzz.nl, wij bieden een snelle levering, uitstekende service en een ruim assortiment met verschillende leuke merken aan schoolspullen! Laat gerust een review over ons achter op de site Kiyoh, wij waarderen je feedback zeer en geven als dank daarvoor ook een kortingscode aan de klanten die dit gedaan hebben! Vele klanten gingen je al voor, de reviews kun je natuurlijk makkelijk lezen op de website van Kiyoh!