Edding

Enig resultaat

Kwalitatieve Edding watervaste stiften

Als je kiest voor een Edding stift, weet je zeker dat deze kwalitatief zeer goed is. De watervaste stiften van Edding staan bekend om degelijke, praktische producten. Daarnaast is de inkt van de Edding 3000 stiften geheel reukloos en de inkt bevat daarnaast geen totuleen en xyleen (bij langdurige blootstelling aan deze stoffen kunnen o.a. geheugen problemen ontstaan). Daarom is het natuurlijk erg prettig om te weten dat de Edding stiften hier vrij van zijn!

De Edding benzine stiften zijn verkrijgbaar in verschillende mooie kleuren, zoals de rode variant, en zijn geschikt voor meerdere doeleinden. De stiften van Edding gaan lang mee en drogen niet snel uit. De kleurtjes zijn ook leuk te combineren met elkaar!

Gemakkelijk Edding watervaste stiften bestellen

De webshop van Schoolzz is gemakkelijk ingericht zodat je snel en makkelijk alle producten, zoals een Edding watervaste stift, kunt vinden en bestellen. Ook leveren we deze erg snel (bestel je op werkdagen voor 15.30u, dan sturen we de bestelling dezelfde dag nog op). Natuurlijk kun je bij vragen en opmerkingen over je bestelling of bepaalde producten altijd contact met ons opnemen, wij zullen altijd proberen je zo goed mogelijk te helpen!

Laat je weleens reviews achter of lees je deze graag voordat je bij een webshop gaat bestellen? Dat kan bij Schoolzz natuurlijk ook! Ook bedanken wij de klanten die een review over ons achterlaten met een kortingscode die zij bij een volgende bestelling kunnen gebruiken. Op de site van Kiyoh kun je gemakkelijk een review achterlaten en natuurlijk kun je hier ook gemakkelijk alle reviews over onze webshop terug lezen! Ook op social media bieden wij leuke aanbiedingen en hebben we regelmatig leuke winacties voor onze klanten, dat is natuurlijk altijd leuk! Je kunt ons vrijblijvend liken op Facebook en/ of ons volgen op Instagram.