ScholierenPas/SchoolSpullenPas/KindPas/ParticiPas

Nederland kent 1 miljoen mensen die iedere week de eindjes aan elkaar moeten knopen om rond te kunnen komen. Gezinnen die te weinig kunnen besteden aan gezonde voeding, geschikte (winter) kleding, schoolspullen voor kinderen of deelname aan sport & spel. In deze onzekere leefomgeving groeien vandaag de dag 251.000 kinderen op.

Speciaal voor deze gezinnen, studenten en kinderen zijn een aantal budgetpassen ontwikkeld, zodat iedereen als volwaardig kan deelnemen aan de maatschappij – ongeacht de thuissituatie. Met deze passen kun je veilig bij ons veilige schoolspullen shoppen.

De budgetpassen worden uitgegeven door o.a. gemeenten, stichtingen & fondsen.

Bij Schoolzz.nl kan je ook betalen met diverse passen, o.a. de ScholierenPas, SchoolSpullenPas, KindPas en de ParticiPas. Heb je een pasje ontvangen waarmee je schoolspullen kunt bestellen, lees dan hieronder verder hoe je deze kunt besteden in onze webshop.

Scholierenpas Scholierenpas

Het is ook mogelijk om je bestelling te betalen met de Scholierenpas. Als je een bestelling betaalt met deze Scholierenpas, dan is retourneren helaas niet mogelijk. Je kunt ze wel ruilen tegen andere schoolspullen. Let er wel op dat je dan zelf de retourkosten dient te betalen en er dan opnieuw verzendkosten in rekening worden gebracht voor de nieuwe artikelen. Zorg dus dat je vooraf de juiste schoolspullen besteld.

Wil je afrekenen met de Scholierenpas, Selecteer deze dan bij het afrekenen en kies de juiste giftcard. Heb je problemen tijdens het afrekenen met de Scholierenpas, stuur ons dan een e-mail: info@schoolzz.nl. Wij nemen dan binnen 2 werkdagen contact met je op. 

Check vooraf eerst even je saldo op www.scholierenpas.com/, heb je te weinig saldo voor je bestelling, dan kun je dit bijbetalen via ideal of een andere betaalmethode (zie hierboven). Dit dien je meteen te doen bij je bestelling, zorg dus dat je hier op voorbereidt bent, anders is het saldo van je giftcard afschreven en wordt de order niet afgerond. Mocht dit fout gaan, dan kunnen wij dit niet meer oplossen.

SchoolSpullenPas Schoolspullenpas

Het is ook mogelijk om je bestelling te betalen met de SchoolSpullenPas. Als je een bestelling betaalt met deze SchoolSpullenPas, dan is retourneren helaas niet mogelijk. Je kunt ze wel ruilen tegen andere schoolspullen. Let er wel op dat je dan zelf de retourkosten dient te betalen en er dan opnieuw verzendkosten in rekening worden gebracht voor de nieuwe artikelen. Zorg dus dat je vooraf de juiste schoolspullen besteld.

Wil je afrekenen met de SchoolSpullenPas, Selecteer deze dan bij het afrekenen en kies de juiste giftcard “SchoolSpullenPas”. Heb je problemen tijdens het afrekenen met de SchoolSpullenPas, stuur ons dan een e-mail: info@schoolzz.nl. Wij nemen dan binnen 2 werkdagen contact met je op.

Check vooraf eerst even je saldo op www.departicipas.nl/schoolspullenpas/, heb je te weinig saldo voor je bestelling, dan kun je dit bijbetalen via ideal of een andere betaalmethode (zie hierboven). Dit dien je meteen te doen bij je bestelling, zorg dus dat je hier op voorbereidt bent, anders is het saldo van je giftcard afschreven en wordt de order niet afgerond. Mocht dit fout gaan, dan kunnen wij dit niet meer oplossen.

KindPas  Kindpas

Het is ook mogelijk om je bestelling te betalen met de KindPas. Als je een bestelling betaalt met deze KindPas, dan is retourneren helaas niet mogelijk. Je kunt ze wel ruilen tegen andere schoolspullen. Let er wel op dat je dan zelf de retourkosten dient te betalen en er dan opnieuw verzendkosten in rekening worden gebracht voor de nieuwe artikelen. Zorg dus dat je vooraf de juiste schoolspullen besteld.

Wil je afrekenen met de KindPas, Selecteer deze dan bij het afrekenen en kies de juiste giftcard “KindPas”. Heb je problemen tijdens het afrekenen met de KindPas, stuur ons dan een e-mail: info@schoolzz.nl. Wij nemen dan binnen 2 werkdagen contact met je op.

Check vooraf eerst even je saldo op www.departicipas.nl/kindpas/, heb je te weinig saldo voor je bestelling, dan kun je dit bijbetalen via ideal of een andere betaalmethode (zie hierboven). Dit dien je meteen te doen bij je bestelling, zorg dus dat je hier op voorbereidt bent, anders is het saldo van je giftcard afschreven en wordt de order niet afgerond. Mocht dit fout gaan, dan kunnen wij dit niet meer oplossen.

(Herlaadbare) ParticiPas  Participas

Het is ook mogelijk om je bestelling te betalen met de (herlaadbare) ParticiPas. Als je een bestelling betaalt met deze ParticiPas, dan is retourneren helaas niet mogelijk. Je kunt ze wel ruilen tegen andere schoolspullen. Let er wel op dat je dan zelf de retourkosten dient te betalen en er dan opnieuw verzendkosten in rekening worden gebracht voor de nieuwe artikelen. Zorg dus dat je vooraf de juiste schoolspullen besteld.

Wil je afrekenen met de ParticiPas, Selecteer deze dan bij het afrekenen en kies de juiste giftcard “ParticiPas”. Heb je problemen tijdens het afrekenen met de ParticiPas, stuur ons dan een e-mail: info@schoolzz.nl. Wij nemen dan binnen 2 werkdagen contact met je op.

Check vooraf eerst even je saldo op www.departicipas.nl/herlaadbare-participas/, heb je te weinig saldo voor je bestelling, dan kun je dit bijbetalen via ideal of een andere betaalmethode (zie hierboven). Dit dien je meteen te doen bij je bestelling, zorg dus dat je hier op voorbereidt bent, anders is het saldo van je giftcard afschreven en wordt de order niet afgerond. Mocht dit fout gaan, dan kunnen wij dit niet meer oplossen.

Heb je na het lezen van bovenstaande instructie nog vragen? Stuur ons dan een e-mail: info@schoolzz.nl of vul het contactformulier in. Wij zullen je vraag dan zo snel mogelijk beantwoorden.