Schoolagenda A5 2024 – 2025 Leff Grijs

Blijf georganiseerd en stijlvol met de Agenda A5 Leff – 18 Maanden. Deze prachtig ontworpen agenda is jouw ideale partner voor het plannen en bijhouden van al je afspraken, taken en doelen gedurende een periode van 18 maanden.

Specificaties:

  • Duur: 18 maanden (van 1 juni 2024 tot en met 31 december 2025)
  • Ontwerp: De Agenda A5 Leff heeft een strak en eigentijds ontwerp dat zowel functioneel als stijlvol is. Met zijn moderne uitstraling en hoogwaardige afwerking is deze agenda een must-have voor iedereen die graag georganiseerd wil blijven met een vleugje elegantie.
  • Indeling: De agenda is overzichtelijk ingedeeld met weekoverzichten en maandelijkse spreads, waardoor je gemakkelijk je afspraken kunt plannen en belangrijke taken kunt bijhouden.
  • Kwaliteit: Gemaakt van hoogwaardige materialen om duurzaamheid te garanderen. De stevige kaft beschermt je agenda tegen slijtage, terwijl de pagina’s van goede kwaliteit zorgen voor een soepele schrijfervaring.
  • Handigheid: Met het handige formaat van A5 past deze agenda perfect in je tas of rugzak, zodat je hem overal mee naartoe kunt nemen en altijd georganiseerd kunt blijven.

Of je nu een student bent die zijn studie wil plannen, een professional die zijn werkafspraken moet organiseren, of gewoon iemand die zijn dagelijkse leven wil structureren, de Agenda A5 Leff – 18 Maanden is de ideale keuze. Bestel vandaag nog en zet de eerste stap naar een georganiseerder en productiever leven!

8,99

Beschikbaarheid: Op voorraad

EAN code 8713261362924