Schoolagenda Planner 29x21cm Zed groen 2024 – 2025

Blijf georganiseerd en stijlvol met de Planner Groen Zed – 18 Maanden. Deze prachtig ontworpen planner is jouw ideale metgezel voor het plannen en bijhouden van al je afspraken, taken en doelen gedurende een periode van 18 maanden.

Specificaties:

  • Formaat: A4 (29x21cm)
  • Duur: 18 maanden (van 1 juni 2024 tot en met 31 december 2025)
  • Ontwerp: Met een eigentijds ontwerp in een levendige groene kleur, straalt de Planner Groen Zed verfijning en frisheid uit. Of je nu op kantoor bent, op school of thuis, deze planner helpt je om georganiseerd te blijven en je doelen te bereiken met een vleugje natuurlijke schoonheid.
  • Indeling: De planner is overzichtelijk ingedeeld met maandelijkse en wekelijkse spreads, waardoor je gemakkelijk je afspraken kunt plannen en belangrijke taken kunt bijhouden. Daarnaast is er ruimte voor notities en doelen om je te helpen bij het organiseren van je dagelijkse leven.
  • Kwaliteit: Gemaakt van hoogwaardige materialen om duurzaamheid te garanderen. De stevige kaft en de kwalitatief hoogwaardige pagina’s zorgen voor een optimale gebruikerservaring gedurende de hele 18 maanden.
  • Handigheid: Met het handige formaat van A4 past deze planner perfect op je bureau of in je tas, zodat je hem overal mee naartoe kunt nemen en altijd georganiseerd kunt blijven.

Of je nu je werkafspraken wilt plannen, je schooltaken wilt bijhouden, of gewoon je persoonlijke doelen wilt bereiken, de Planner Groen Zed – 18 Maanden is de ideale keuze. Bestel vandaag nog en zet de eerste stap naar een georganiseerder en productiever leven!

18,99

Beschikbaarheid: Op voorraad

EAN code 8713261363242